Wat is Intellidial

Met IntelliDial voegt u de volgende 3 functionaliteiten toe aan uw telefonie omgeving:
1- OneNumber - bellen met de GSM-telefoon met het vaste nummer
2 - Kostenbesparing - bellen met de GSM-telefoon voor vast netwerk tarieven
3 - Zakelijk telefoonboek altijd bereikbaar IntelliDial is een eenmalige software installtie bij u op kantoor.

IntelliDial werkt met elke GSM-telefoon, doordat er geen mobiele applicatie geïnstalleerd hoeft te worden op de GSM-telefoon. Het is daarom eenvoudig inzetbaar in elke omgeving waar de AS55x geïnstalleerd is.