Geluidsproblemen

Voor het afspelen van het rinkel geluid en wachtrij geluid in Connecsy is DirectX vereist. Als DirectX niet is geïnstalleerd werkt het geluid niet/niet volledig. DirectX kunt u vinden in het menu op de Installatie CD.

Maak op een willekeurige bestandslocatie een temp folder aan.

Kies voor ‘Install DirectX end-user runtime’

Kies voor 'Yes'.

De installatie wizard pakt het bestand uit. Blader naar de temp map waar de bestanden zijn uitgepakt. kies voor de DXSETUP.exe en volg de installatie wizard.

Mocht het geluid alsnog niet werken, dan kunt u de volgende punten controleren:

•  Staat onder F10 (functie toetsen) in-ringoff aan?
  •  Heeft de gebruiker genoeg rechten om de .wav files te lezen? De .wav files staan na de installatie in de volgende map:

C:\Program Files\Pridis\Connecsy\wav

• Maak eventueel een sound log aan..Deze kunt u aanzetten d.m.v. 2 bestandjes welke op de cd staan.

CD -> \Support\sound

Na het aanzetten wordt er een logbestand bijgehouden in de map: C:\Program Files (x86)\Pridis\Connecsy