Back-up maken

U kunt een back-up maken van alle configuraties, instellingen en van het huidige adresboek door onderstaande bestanden te kopiëren uit de map: C:\Program Files (x86)\Pridis\Connecsy

• Connecsy.INI
  • DBS map
  • NLD map

Indien u gebruik maakt van de Connecsy Dataservice voor een Active Directory of HiWay import kunt u onderstaande bestand kopiëren uit de map: C:\Program Files (x86)\Pridis\ConnecsyDataservice

• ConnecsyDataservice.exe.config

Maak daarnaast ook altijd een export van het huidige adresboek. Start ‘Connecsy Data’ en kies voor ‘Bestand’ -> ‘Exporteren’. Typ een bestandsnaam, bijvoorbeeld ‘Backup-adresboek’ en klik op ‘Open’. Het bestand is nu opgeslagen in CSV. formaat. Dit CSV bestand kan later worden ingelezen

Bij een SQL database kunt u de database backuppen door de database te selecteren in SQL -> rechtermuisknop op database -> Backup.