Connecsy Releasenotes vanaf Connecsy V4.2

Connecsy 5.6 naar 6.0

Algemeen

• De schermresolutie is aangepast.
  • Mogelijkheid om lettertype te vergroten.
  • Gespreks geschiedenis met click to call functionaliteit.
  • Alle schermen die openstaan bij het afsluiten, worden bij het opstarten weer geopend.
  • VIP veld toegevoegd.

Microsoft Lync integratie

• Lync integratie d.m.v. ECC. Hiermee kunt u de Lync presence bekijken, chatten, (video)gesprekken opzetten & e-mails verzenden.

Terugval functionaliteit

• De tekst ‘Terugval’ wordt weergegeven in Connecsy bij een gesprek wat terugvalt bij de receptie. Er kunnen meerdere call identifiers worden opgegeven.
  • Connecsy doet een zoekopdracht bij een terugval gesprek. Je ziet hierdoor naar welke persoon het terugvallende gesprek was doorverbonden.

Connecsy 5.5 naar 5.6

Algemeen

• Bij het toevoegen van gebruikers / operators kunnen er apart administratie, rapportage en adresboek rechten worden toegewezen.
  • Mogelijkheid tot centraal gebruikers / operators aan te maken bij gebruik meerdere Connecsy’s.
  • Mogelijkheid tot aan en uitzetten van de Avaya alarm melding.

Database

• Verbeteringen in de hiërarchie van de Connecsy databases.
  • Database onderhoud functies toegevoegd en verbeterd.
  • Connecsy database met gespreksgegevens en logins zijn nu gescheiden.
  • Ondersteuning MS-SQL 2012 toegevoegd.

Rapportage

• Ondersteuning voor centrale rapportages en rapporteren over meerdere Connecsy bedienposten.
  • Verbeteringen in de rapportages.

Microsoft Outlook® Kalender integratie

• Ondersteuning MS-Office 2013 toegevoegd.

Connecsy 5.0 naar 5.5

Algemeen

• Alle schermposities worden onthouden bij afsluiten
  • Citrix ondersteuning. Connecsy werkt volledig onder Citrix.
  • Positie-bezet reminder
  • Lookup van gegevens uit gids bij interne gesprekken
  • Timer voor in de wacht geplaatste gesprekken
  • Notitie mogelijk voor in de wacht gesplaatste gesprekken
  • Ondersteuning voor Call-Work-Codes
  • 15 cijferige BLF velden. (Afkorten mogelijk)

Beveiliging

• Hardware dongle wordt niet meer ondersteund
  • Connecsy license protection door middel van softwarematige dongle

Microsoft Outlook® Kalender integratie

• Ondersteuning MS-Office 2010 toegevoegd
  • Ondersteuning MS-Office 2003 verbeterd

Database

• Volledige ondersteuning van Microsoft SQL 2005/2008 /SQL Express in de Connecsy Data Service
  • LDAP import niet meer afhankelijk van Connecsy. Wordt m.b.v. Connecsy Data Service geregeld.

Connecsy 4.2 naar 5.0

Algemeen

• IP Softphone integratie (Avaya Roadwarrior), dus geen los telefoontoestel meer nodig
  • Uitbreiding van het Busy Lamp Field (BLF) met logged-off IP toestellen
  • Microsoft Outlook® Agenda integratie
  • Ondersteuning Windows Vista® en Windows 7®
  • Ondersteuning Quality of Service (QoS)
  • Vernieuwde gebruikers interface

Softphone

• Avaya Roadwarrior mode (softphone integratie) mogelijk
  • Voor spraak (hoorn/headset) kan elk willekeurig head- of handset worden geconfigureerd en worden aangesloten m.b.v. USB of rechtstreeks via de PC geluidskaart.
  • Quality of Service ondersteuning (QoS)

Administratie

• Onderhoud rapportage Database
  • BLF scherm onthoudt laatst gebruikte beeldscherm positie

Microsoft Outlook® Kalender integratie

• Separaat scherm met outlook kalender waarbij direct zichtbaar wordt of een persoon aanwezig of afwezig is.

Database

• Onderhoud rapportage Database
  • Connecsy Databases zijn volledig te integreren met Microsoft SQL 2005/2008 /SQL Express

Busy Lamp Fields (CDS)

• Connecsy Data Service (CDS) zorgt voor status informatie van uitgelogde IP toestellen en Digitale telefoontoestellen zowel in het Busy Lamp Field als in het Connecsy database scherm.

Gebruikers interface

• Aangepaste gebruikers interface met vernieuwde bedienings iconen in Windows vista® style