OpenScape Advance training in Mechelen (Unified communication suite)

Op 27,28 en 29 juni gaat in Mechelen (België) een OpenScape Business Advanced training door. Deze training gaat dieper in op de UCsuite via OCAB en booster server en op de OpenScape Business S.

Voor deze training zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in via deze link: http://www.televersal.com/index.php?subject=1573&id=126