Licentieserver niet bereikaar! Tijdelijke workaround

Na de geplande update van afgelopen weekend van de CLS is het op dit moment nog niet mogelijk om hier op in te loggen.

Dit is reeds bij Unify gemeld.

Als een workaround is de licentieserver via de volgende link wel te gebruiken:

https://www.central-license-server.com/poeticWeb/

De vernieuwde layout zal voor iedereen even wennen zijn. Om vragen voor te zijn is hierbij een handleiding van de vernieuwde CLS bijgevoegd, deze is ook op de Licentie Server zelf te vinden.

Geplande update:

Vanaf a.s. vrijdag (22/04/2016) tot en met maandag 8:00 zal de CLS server niet beschikbaar zijn i.v.m. een “Major Update”.

Hou hier rekening mee in eventuele werkzaamheden die bij klanten dienen uitgevoerd te worden. Zorg dat je tijdig licentiebestanden genereert en download.