Inloggen Unify RSP service platform gewijzigd per 15-7-2016

Per 15-7-2016 heeft Unify de manier van inloggen op het RSP serviceplatform gewijzigd.

Voorheen kon met via een aantal verschillende manieren op 1 van de RSP servers geraken.

Vanaf 15-7-2016 gaat dat dit nog maar via één manier: normaliter gebruik je de _RSP1WTS.rdp uit de bijgevoegde zip-file om verbinding te maken met het RSP platform.

Zoals ook in de handleiding beschreven, kun je via onderstaande link zien welke site (RSP1 of RSP2) actief is. Met deze informatie kun je dan de juiste RDP sessie starten:

https://info.global-remoteservice.com/

Zie voor meer informatie ook de bijgevoegde PDF-file die Unify in het verleden ook al naar de RSP gebruikers heeft verstuurd.