Uitgaand kiezen met ITSP is traag op OpenScape Business

Klacht omschrijving:

Op een OpenScape Business is een ITSP aangesloten via het LAN netwerk. Bij uitgaande oproepen wordt de verbinding zeer traag opgebouwd. Kan wel tot 25 seconden duren.

Oplossing:

Dit wordt veroorzaakt door niet juist geconfigureerde DNS instellingen.

Advies om op de OpenScape Business X systemen de volgende DNS adressen toe te passen:

Primary DNS: 208.67.222.222

Secondary DNS : 208.67.220.220

Advies om op de OpenScape Business S systemen bovenstaande DNS instellingen toe te passen binnen de Linux Operating system.