ClearVox Nexxt update maart 2018

ClearVox is continue bezig met het verder optimaliseren van de ClearVox producten en diensten. Hieronder lees je over de nieuwste Nexxt updates.

ClearVox Enterprise Nexxt
ClearVox Enterprise Nexxt kon je tot op heden tot maximaal 100 gebruikers bestellen. Door diverse optimalisaties in de software heeft ClearVox de limiet per direct uitgebreid naar 150 gebruikers.

ClearVox Go Nexxt
Na uitvoerig testen heeft ClearVox besloten de limiet voor gespreksopnames per direct uit te breiden naar maar liefst 5 dagen.

ClearVox Nexxt v1.4
Over enkele weken zal ClearVox alweer versie 1.4 van de Nexxt software releasen. In deze versie kun je het volgende verwachten:

• Chat/contactenlijst op het dashboard kun je vergroten tot volledig scherm of juist minimaliseren. Hiermee kun je door middel van drag & drop snel en eenvoudig je gesprekken doorverbinden.
  • Uitbreiding van de ClearVox telefoonbediening. Vanaf deze versie kun je ook blind of aangekondigd doorverbinden, beantwoorden etc.
  • Geoptimaliseerde zoekfunctie in de telefoonbediening.

en nog veel meer....