Nieuwe Software Assurance Re-enlistment beleid

Om Software Assurance renewals en heractivaties te stimuleren, gaat Mitel het Software Assurance re-enlistment beleid aanpassen voor veel producten.

Per 1 juli 2018:

• Geen grace period: late renewals worden gezien als re-enlistments vanaf de eerste dag na afloopdatum van het Software Assurance abonnement.
  • De re-enlistment fee staat gelijk aan 20% of 1 jaar van Standard Software Assurance.
  • Offerte voor Software Assurance renewals en re-enlistments zijn 120 dagen geldig.

Raadpleeg het bijgevoegde bestand voor meer informatie en een lijst van de betreffende producten.