Phase out Mivoice 5312 en 5320

Mitel heeft formeel aangekondigd dat de MiVoice 5312 en 5320 IP-telefoons worden uitgefaseerd op MiVoice Business. Mitel volgt een natuurlijke markttrend om te consolideren in een enkele reguliere portefeuille door maatregelen te nemen om het aantal modellen in de langdurige 5300 IP-telefoonfamilie te verminderen.

Klanten die telefoons met vergelijkbare functionaliteit willen, kunnen de 6910- of 6920 IP-telefoons kopen, die beide de toegevoegde waarde van Gigabit Ethernet-poorten en ondersteuning voor analoge EHS-headsets bieden.

Het officiële product bulletin van Mitel vind je in de bijlage van dit artikel.