Evolve 65 Software Value Pack 2

Om de gebruikerservaring van de Jabra Evolve 65 verder te versterken, is er een nieuwe Value Pack 2
vrijgegeven met onmiddellijke beschikbaarheid. De firmwareversie is 2.72.

Verbeteringen

• Bluetooth connectiviteit tussen de headset en dongle is geoptimaliseerd.

Nieuwe features beschikbaar via Jabra Direct en Xpress 2.0

• Gebruikers kunnen 'Sleep' mode uitzetten
  • Gebruikers kunnen ervoor kiezen om de softphone ringtone te gebruiken in plaats van de Jabra ringtone.

Beschikbaarheid
Voor bestaande Evolve 65: De Value Pack is direct beschikbaar via Jabra Xpress en Direct 2.0

Voor nieuwe Jabra Evolve 65:  Een apart productbulletin met relevante informatie over de datumcode
en de revisiebrief voor Evolve 65-eenheden die vooraf zijn gemaakt met de upgradesoftware, wordt later verzonden.