Mitel MiCC - Bellen vanaf specifiek nummer aanpassen web Ignite

Stap 1:

• Open in "YourSite Explorer" de "DNIS configuratie.

• Druk op "Toevoegen". Je ziet nu onderstaand scherm.

• Voor de basisconfiguratie zijn de volgende velden verplicht :
    • Naam : Deze is zichtbaar in Ignite
    • Rapporteringsnummer : Rapportage nummer
    • Telefoonnummer : Het nummer welke als uitgaande CLIP gebruikt moet worden
  • Als het nodig is kun je carrier-plan en gesprekstype instellingen aanpassen.
  • Sla je instellingen op.

Stap 2:

• Login met je gebruikersnaam/wachtwoord op web Ignite.
  • Om een gesprek te starten vanaf een specifiek nummer druk je op de "hoorn" icoon.

• Je ziet nu een extra scherm. Druk hier op "From".

• Je ziet het volgende scherm. Kies hier nu het specifieke nummer waarmee naar buiten gebeld moet worden.

• Je krijgt nu een extra button met de naam die ingegeven is bij de "DNIS" configuratie in "YourSite".

Stap 3 :

• Om een gesprek te starten, druk je op het "hoorn" icoon.
  • Je klikt op het "specifieke" uitgaande nummer.
  • Je geeft het 10 cijferige nummer in (afhankelijk van je "kiesregel" configuratie in de MiCC)

• Je ziet bij "Results" ofwel een naam staan van een contact of je ziet het 10-cijferige nummer staan.
  • In beide gevallen ga je met je muis op de "grijze" cirkel staan. Je ziet nu een "blauwe" hoorn. Gebruik deze om het gesprek te starten.

• Je stuurt nu het nummer mee wat gekozen is.

Is de configuratie niet geheel duidelijk, dan kun je contact opnemen met onze Support afdeling.