MiVB met My-Connect SIP trunking

Sinds kort is de MiVB volledig gecertificeerd samen met onze My-Connect SIP trunk op de meest recente versie's MiVB en MBG.

In de bijlage kun je de configuratie documenten vinden en import sheets voor de SIP peer profile.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We zijn er inmiddels van op de hoogte gebracht dat er een extra aanpassing nodig is aan de standaard configuratie voor MiCloud Flex op GCP. De ICW van MiCloud Flex zet de system option “Voice/Video SRTP Encryption Enabled” aan. Deze optie zorgt ervoor dat er geen uitgaand verkeer mogelijk is en deze optie dient dus uitgezet te worden na het doorlopen van de ICW.